Praktijk voor Natuurgeneeskundige Kinesiologie

MIR methode

 

 

De MIR methode staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. Het is een methode voor mensen die zelf aan hun emotionele en/ of lichamelijke klachten willen werken.
Met deze methode kun je op een eenvoudige en effectieve wijze oude overtuigingen, gedachten, herinneringen en emoties loslaten. Op alle niveaus wordt ballast opgeruimd, worden tekorten aangevuld en wordt je weer in evenwicht gebracht. Je komt terug bij je eigen kern en je  leven krijgt richting.
De MIR methode is ontwikkeld door Mireille Mettes. Zij onderzocht verschillende alternatieve therapieën en ontdekte dat ze allemaal uit gaan van het zelf genezend vermogen van het lichaam. Ze stellen het onderbewuste gerust en geven het onderbewuste opdracht tot heling. Deze uitgangspunten zijn de basis voor de MIR methode. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is, gedurende vier weken 2x daags de onderstaande 9 stappen hardop uit te spreken, terwijl je over je hand aait.

 

De MIR methode bestaat uit 9 stappen.

1. Zuurgraad optimaliseren

2. Detox alle toxische belasting

3. Vader loskoppelen, moeder loskoppelen

4. Meridianen zuiveren

5. Alle tekorten aanvullen

6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen

7. Basisbehoeften aanvullen

8. Chakra’s en aura optimaliseren

9. Missie verduidelijken.

 

Persoonlijk protocol

Via spiertesten loop ik alle 9 stappen na en zoem ik in op de achterliggende blokkades, emoties of herinneringen. Ik maak een op jou persoonlijk afgestemd protocol, met specifieke stappen waarmee je thuis zelf aan de slag kunt. De eerste dagen kan het emotioneel zijn en kunnen er lichamelijke reacties ontstaan, omdat het lichaam gaat ontgiften. Dit duurt meestal maar een paar dagen. De MIR-methode werkt ook op langere termijn door.

Op www.MIRmethode.nl/video/ is een instructievideo van Mireille te vinden.

Bij (te verwachten) heftige reacties alleen beginnen met stap 5 en stap 7 gedurende twee weken, daarna doorgaan met de 9 stappen.

Klik hier voor een filmpje van de Kinder-MIR en hier voor een filmpje van de Jongeren-MIR.